'ΑΑΚΤΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

‘ΑΑΚΤΟΣ

Η εμπειρία μας στις κατασκευές και η αντιμετώπιση αρκετών προβλημάτων, μας οδήγησε στη δημιουργία μιας ξεχωριστής φιλοσοφίας πάνω στην κατασκευή. Η πληθώρα προβλημάτων σε ιδιωτικά και δημόσια έργα, στα οποία προτείναμε αποτελεσματικές λύσεις με τη βέλτιστη οικονομική και ποιοτική προσέγγιση έφερε και εξακολουθεί να φέρνει την «ΆΑΚΤΟΣ» στην πρώτη γραμμή.
Η σιγουριά και η εμπιστοσύνη των πελατών μας, μας οδήγησε να χτίσουμε μια εικόνα αξιόπιστη στον κατασκευαστικό κλάδο. Οι πελάτες μας επιλέγουν, αλλά και μας συστήνουν, μας συμβουλεύονται, αλλά και μας εμπιστεύονται τα σχέδια τους.

aaktos design

ΣΑΒΒΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΤΖΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Τα πρώτα θεμέλια της «ΆΑΚΤΟΣ» μπήκαν από τον Σάββα Κουντουρατζή, Διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό Πανεπιστημίου του Γκρήνουιτς, στο Λονδίνο. Το 1998 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο BACHELOR OF ENGINEERING in Civil Engineering και το 2000 ολοκλήρωσε το MASTER OF SCIENCE in Civil Engineering. Έκτοτε είναι μέλος στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος.
Η επαγγελματική του εμπειρία ξεκινάει από το 2003 ως επιβλέπων μηχανικός σε ιδιωτικά έργα. Έχοντας αποκτήσει πλούσια εμπειρία στον ιδιωτικό κατασκευαστικό τομέα, ο ίδιος, μεταπηδά στα δημόσια έργα από το 2009 έως το 2013.
Τα επόμενα χρόνια θα τον βρουν να εργάζεται στο Άγιο Όρος ως επιβλέποντα μηχανικό σε έργα αναστηλώσεων Μονών και Κελλιών, με αυτεπιστασία. Σημαντικό κομμάτι της επαγγελματικής του πορείας είναι η κατασκευή ιδιωτικού Πολυιατρείου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η κατασκευή αυτόνομων τουριστικών κατοικίων με πισίνα σε ξενοδοχειακό συγκρότημα 5* στη Χαλκιδική και οι ιδιωτικές ανακαινίσεις κατοικιών.

'AAKTOΣ 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ηρώων Πολυτεχνείου 11 Β
ΤΚ 57001 , ΘΕΡΜΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

+30 6937 078316
info@aaktos.gr